-14%
, ,

Blocuri Cerec Tessera MT C14 Dentsply CAD CAM 4 buc

SKU: 7558

560,00 lei 650,00 lei

Blocuri Cerec Tessera MT C14 Dentsply CAD CAM 4 buc

Pentru restaurările indirecte într-o singură ședință, clinicienii s-au obișnuit să facă compromisuri. Eficiență versus estetică. Estetică versus rezistență. Aceste compromisuri conduc la decizii nedorite – de la neutilizarea pigmenților pentru o ardere mai rapidă la complicarea protocoalelor de inventariere și procesare prin păstrarea în stoc a două sau mai multe materiale ale blocurilor.

Blocurile CAD/CAM CEREC Tessera oferă o estetică remarcabilă pentru o restaurare perfect similară dintelui.

  • Rezistență biaxială cu până la 32% mai mare, pentru longevitatea restaurării
  • Un timp total de procesare cu până la 44% mai scurt pentru o mai mare satisfacție a pacientului și o procedură mai profitabilă
  • Viteză, rezistență și estetică. Trio-ul care asigură succesul într-o singură ședință

Cel mai rezistent bloc de ceramică de pe piață

Cu până la 32% mai rezistente decât concurența cu rezistență biaxială măsurată la peste 700 MPa.

Estetica asemănătoare dintelui natural

Structura cu cristale duble este concepută să interacționeze cu spectrul vizibil de lumină pentru transparență, fluorescență și opalescență ideale.

Timp total de procesare mai rapid

Medicii pot salva până la 44% din timpul total de procesare (glazurare și ardere) fără a compromite întreagă gamă de opțiuni estetice.

Un material innovator

Blocurile CEREC Tessera asigură performanțe excepționale pe trei planuri printr-o chimie unică încorporând două structuri de cristal complementare într-o matrice de zirconiu sticlos. Aceste două cristale lucrează împreună pentru a crea o fuziune fără precedent între rezistență și frumusețe într-un singur bloc, îmbunătățind în același timp în mod semnificativ timpul total de procesare.

Disilicat de litiu 

Cristalele în formă de bare oferă rezistență în același mod ca armăturile încorporate în ciment. Aceste cristale cresc densitatea materialului, ajutând în același timp la protejarea împotriva propagării fisurilor.

Virgilită 

Utilizate în vitroceramică, aceste cristale sunt unice pentru materialul CEREC Tessera. Acestea sunt activate prin procesul de ardere a matricei și adaugă rezistență, contribuind în același timp la estetica remarcabilă ce conferă un aspect de dinți naturali.

In limita stocului disponibil

Culoare

A1 MT, A2 HT, A3 MT

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Blocuri Cerec Tessera MT C14 Dentsply CAD CAM 4 buc”

There are no reviews yet.