Returnarea produselor

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online www.premierdenta.com în urmatoarele situaţii:
1. Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site
2. Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător
3. Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 48 de ore de la recepţia lor (DOA)
Indiferent de situaţie, procedura de returnare a produselor presupune completarea şi transmiterea de către Cumpărător a unei cereri de returare prin email la adresa [email protected]

În urma procesării cererii, Vânzătorul îi va transmite Cumpărătorului un email prin care îl va informa cu privire la detaliile necesare expedierii produselor. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea acestora. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.
Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător pe adresa de mai jos:

Solodcov Veaceslav I.I.
Str. Primaverii nr 8, ap. 134
Cluj-Napoca
Cluj 400540
0754335591

Situaţiile de retur sunt detaliate mai jos. În anumite cazuri, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parţială corespunzătoare. Toate costurile de retur şi transport vor fi suportate de Vânzător.