Termeni si conditii

Date generale
Magazinul online www.premierdenta.comeste administrat de compania Sc Premierdenta Med Srl (denumită în continuare Vânzător), având CUI 38961287, sediul social în Str. Deva 1-7, Cluj-Napoca, Cluj, 400375, 0754335591 și contul bancar RO26BTRLRONCRT0436566701 RON  –  Premierdenta Med SRL deschis la Banca Transilvania. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Prin utilizarea site-ului www.premierdenta.com , vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).

Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul www.premierdenta.com. Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru. Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online www.premierdenta.com , Cumpărătorul își exprimă acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata si cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin email sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului nu constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit NU semnifică încheierea contractului la distanță. Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei comenzi online din secțiunea “Cum cumpăr”.

Dreptul de proprietate
Produsele comandate raman proprietatea Sc Premierdenta Med Srl pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Modificări ale politicii de confidenţialitate
Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâneti tot timpul informat/-a cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Procesarea si confirmarea comenzilor
Vânzătorul va verifica comanda urmând să îi comunice Cumpărătorului rezultatul verificării. Expedierea prin email de catre Vânzător a notificarii de livrare către Cumpărător, fără a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul încheierii Contractului la distanță. Acest mesaj (notificarea de livrare) reprezintă anexă la Contract. Pentru produsele cu status “La comanda” este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vânzătorul.
Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea. Cumpărătorul poate anula o comandă înainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email către admin@premierdenta.com .
Cumpărătorul poate renunţa la cumpărare iniţiind procedura descrisă în cadrul secţiunii “Renunţarea la cumpărare”.
Cumpărătorul poate returna produsul / produsele respectând procedura descrisă în cadrul secţiunii “Returnarea produselor”.

Oferte Promotionale
Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte valide in acelasi interval de timp.

Cum cumpar?
Pasul 1 : Daca aveti cont pe site, este nevoie doar sa va autentificati, cu user si parola, apoi incepeti cumparaturile. In cazul in care nu aveti un cont deja creat, dureaza cateva minute sa creati unul, apoi va puteti continua cumparaturile.

Pasul 2 : Alegeti produsele. In cazul in care cautati un produs anume, este indicat sa folositi optiunea de cautare din partea de sus a site-ului.

Pasul 3 : Adaugati in cos produsele si finalizati comanda. Fiti atenti sa comandati culoarea, marimea sau cantitatea dorite, acolo unde este cazul. Tot aici puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi, sa il actualizati sau sa il anulati.

Facturarea comenzilor
Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea de plată. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse
Prețurile produselor nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru pe pagina produsului. Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă Cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către Vânzător. Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site (descrierea care a fost furnizata de producator).
Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.
Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online www.premierdenta.com cu titlu de exemplu și pot fi usor diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Metode de plata
Produsele comandate din magazinul online www.premierdenta.com pot fi achitate în avans sau la livrarea acestora. Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita plata în avans în cazul produselor aprovizionate de www.premierdenta.com pe baza comenzii Cumpărătorului. În acest caz, aprovizionarea și livrarea vor fi efectuate numai în urma înregistrării plății complete a comenzii.
Modalitățile de plată acceptate sunt:
1. cu numerar, prin intermediul curierului sau la sediul Vânzătorului;
2. prin transfer bancar.
Scadenta facturii se considera a fi:
1. data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom/magazin.
2. data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Drepturile de proprietate intelectuală
Numele magazinului online și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea Sc Premierdenta Med Srl și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului. Numele și siglele persoanelor juridice, precum și denumirile produselor pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor puteti trimite email la adresa admin@premierdenta.com .

Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice
Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont (se poate modifica prin bifarea/debifarea casutei specifice).

Forța majoră și litigiile
Niciuna dintre părțile contractante nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Cumpărător și Vânzător vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente de la adresa Vanzatorului.
Pretul produselor EEE include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE, conform O.U.G. nr. 5/2015.