, , ,

Soft brushing kit set pentru elongarea lamboului

SKU: 9563

330,00 lei

wws Suport Aveti nevoie de ajutor ? Scrieti pe WhatsApp

Pe scurt: Set de 5 piese + caseta pentru “perierea” periostului si elongarea lamboului.

Setul contine 5 perii cu:

varf mic, drept

varf angulat spre dreapta (pentru zona posterioara)

varf angulat spre stg

varf mediu

varf mare

In set intra si caseta de inox cu inserturi din silicon pentru pastrare si sterilizare

Pe lung: Setul a fost conceput pentru extinderea lamboului fara incizia acestuia. Conceptul consta in ruperea si dezorganizarea fibrelor de colagen din periost. Aceasta duce la scaderea fermitatii lamboului si permite elongarea lui elastica si intr-un final avansarea in directie coronara. Acest set nu taie nimic, nu creaza nici o incizie. Lamboul este eliberat prin separarea fibrelor de colagen din periost.

2 tehnici de lucru: Bland si usor agresiv

Cand miscate dinspre apical spre coronar (dinspre baza spre varful liber al lamboului), folositi metoda mai blanda.

Cand miscarea se face dinspre coronar spre apical, actiunea de periere se executa mai agresiv, aplicand mai multa presiune pe fibre. De exemplu, aceasta tehnica se foloseste cand deja exista cicatrici la nivelul tesuturilor moi.

Soft brushing kit set pentru elongarea lamboului

Tehnica de lucru: Perierea se efectueaza dupa ce lamboul muco-periostal este elevat. Lamboul trebuie sa fie cat mai lung posibil (adanc). Trageti de lambou in directii diferite pentru a stabili segmentul cel mai ferm si incepeti acolo actiunea cu o perie mica. Aplicati miscari fine si foarte precise. Peria e aplicata pe periost si actioneaza cu miscari circulare pentru a deplasa fibrele (miscari circulare = de sus in jos, dinspre periost spre mucoasa, NU de la dreapta la stanga, NU mezio-distal). Dupa ce lamboul se elibereaza usor, se poate folosi o perie mai mare pentru toata latimea lamboului.

Sfaturi: lamboul se va elibera rapid si usor. Puteti alungi cca 1 cm  per sedinta. Cateodata fibrele pot opune rezistenta mai mare si va fi nevoie de mai mult timp de lucru. Continuati sa periati lamboul pana lamboul este alungit adecvat. Pentru lambourile linguale, e foarte usor sa se separe bland m. milohioid doar prin periere.

La sfarsitul manoperei puteti verifica periostul pentru a va asigura ca acesta nu a fost deteriorat.

Brand

PremierDenta

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Soft brushing kit set pentru elongarea lamboului”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…

Comenzile plasate intre 10 si 14 ianuarie vor fi trimise incepand din 17 ian. Dragi colegi, va multumim pentru ca ne-ati ales in 2021, speram ca v-am atins asteptarile. Avem nevoie sa numaram stocurile si vom reveni mai ordonati.

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa de suport este aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra.