, ,

Ceara de os Bone Wax 2.5g Lux Sutures

SKU: 6841

10,00 lei108,00 lei

Golește
wws Suport Aveti nevoie de ajutor ? Scrieti pe WhatsApp

Ceara de os Bone Wax 2.5g Lux Sutures

BONE WAX (CEARA PENTRU OS) – HEMOSTATIC CHIRURGICAL

Discount 10% la procurarea per cutie 12 buc (108 lei/cutia)

————————————————————————————–

Prospect:

ACȚIUNE:

BONE WAX produce hemostaza mecanica.

DESCRIERE:

LUXSUTURES BONE WAX este un hemostatic chirurgical pe bază de ceară de albine și palmitat izopropilic. Produsul se prezintă sub forma unui baton cu greutatea de 2,5 g, ambalat individual și steril.

Formula:

Ceară de albine compusă din ceară de albine și parafină 80%

Palmitat izopropilic 20%

LUXSUTURES BONE WAX respectă cerințele Farmacopeii (USP-Farmacopeea Americana, EP – Farmacopeea Europeana) privind testul de sterilizare.

INDICAȚII:

LUXSUTURES BONE WAX este utilizat ca hemostatic mecanic în cazul hemoragiilor din țesutul osos. BONE WAX nu prezintă reactivitate biologică și nivelul de absorbție este minim.

CONTRAINDICATII:

Nu utilizați produsul BONE WAX în cazurile care  necesită regenerarea rapida sau dizolvarea țesutului osos.

INSTRUCTIUNI DE MANIPULARE / AVERTIZĂRI / PRECAUȚII

Produsul trebuie utilizat exclusiv de catre chirurgi sau sub directa supraveghere a chirurgilor și trebuie manipulat exclusiv de către personalul calificat. Nu folosiți dispozitivul în alt scop decât cel indicat de producător . BONE WAX poate inhiba osteogeneza și poate acționa drept barieră fizică în procesul de vindecare. Aplicați o cantitate mică de produs BONE WAX la extremitatea osului, în conformitate cu procedura care trebuie executată. Aplicând metoda aseptică, BONE WAX trebuie încălzită până la consistența necesară prin manipularea cu degetele sau prin afundarea pachetului nedeschis din folie într-o soluție caldă și sterilă.

BONE WAX trebuie utilizată moderat. Excesul de BONE WAX urmează să fie înlăturat de pe zona operațională. Pachetul trebuie deschis chiar înainte de utilizare în scopul diminuării contaminării și uscării excesive. Acest produs trebuie manipulat in mediu aseptic, pentru a evita contaminarea sa.

Aruncați orice bucată de BONE WAX nefolosită sau excedentară. Aruncați ustensilele contaminate și ambalajele urmând procedurile standard din spitale și precauțiile internaționale pentru deșeuri biologice.

REACȚII ADVERSE

Există posibilitatea producerii unei reacții inflamatorii rapide a țesuturilor adiacente locului supus intervenției, aceasta fiind o reacție naturală a organismului, de respingere a unui corp străin . Ca toate corpurile străine, BONE WAX poate amplifica o infecție existentă.

Brand

Luxsutures

Cantitate

1 buc, 12 buc

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ceara de os Bone Wax 2.5g Lux Sutures”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa de suport este aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra.